Seizoenplaatsen Camping

Seizoenplaatsen

Maaspark De Lithse Ham verhuurt seizoensplaatsen op de camping. Er zijn diverse seizoensplaatsen mogelijk, waaronder de Dijk-, Veld- en Sportplaatsen. Dan kunt u er altijd even tussenuit als u daar zin in heeft, zonder al te veel te hoeven regelen. En... op het best uitgeruste vakantiepark aan de Maas is het altijd goed toeven! Helemaal als de laptop gewoon mee kan, want we hebben ook op het gehele park een draadloze internetaansluiting. 

De seizoensplaatsen beschikken allemaal over een infra-aansluiting met elektra, water en CAI en bovendien een eigen elektrameter zodat u nooit teveel betaald!

Kampeerliefhebbers die heerlijk willen genieten van een combinatie tussen rust en ontspannen, of juist lekker actief, kunnen hun hart ophalen bij Maaspark De Lithse Ham. Maaspark De Lithse Ham is omgeven door natuur en water (de Maas). Kamperen bij De Lithse Ham betekent genieten van rust, water en het buitenleven, lekker eten en drinken in onze horecagelegenheden en vooral ontspannen, zoals u dat graag wilt!

Zowel kampeerders als passanten zijn meer dan welkom op ons recreatiepark en in onze horecagelegenheden.

Of u nu te gast bent op onze camping, ons chaletpark of onze jachthaven, of alleen lekker wilt eten en/of drinken, bij ons ontdekt u het best bewaarde geheim aan de Maas!

Meer afbeeldingen

wifizone