Passanten

Passanten Jachthaven

Passanten zijn uiteraard van harte welkom in onze gezellige en moderne jachthaven. Met maar liefst 250 hectare aan 'open water' en een rechtstreekse verbinding tot de Maas, bent u niet snel uitgekeken en kunt u bij ieder bezoek weer een andere vaarroute uitstippelen. U kunt rechtstreeks (zonder sluizen) doorvaren naar bijvoorbeeld Kerkdriel, Heusden of Den Bosch. Even lekker niets? Dan kunt u zonovergoten dagen aan de oevers doorbrengen.

Jachthaven De Lithse Ham heeft in de jachthaven altijd ligplaatsen vrij voor passanten. Bij binnenvaart kunt u aanleggen op de meldsteiger en contact opnemen met onze front-desk via +31 (0)412-481405. De receptie zal u een ligplaats in onze jachthaven toewijzen. De F-steiger is de passantensteiger.

De tarieven voor passanten bedragen:

Per meter lengte, per nacht                             € 1,25

Toeristenbelasting, per persoon per nacht      € 1,10

Elektragebruik (16 ampère), per nacht            € 2,50

 

Onze passanten en ligplaatshouders mogen gebruik maken van alle faciliteiten van ons recreatiepark, waaronder het animatieteam, de speel- en zonneweide, het buitenzwembad, de tennisbaan, de jeu-de-boule-baan, de tafeltennis, enz.

Mocht u nog vragen hebben of een ligplaats willen reserveren? Dan kunt u contact opnemen met onze receptie via +31 (0)412-481405. Eventueel kunt u ook rechtstreeks met onze havenmeester contact opnemen op +31 (0)6-22251264.

Hier vindt u de plattegrond van onze jachthaven.

Klik hier voor een plattegrond van Maaspark De Lithse Ham

Klik hier voor een plattegrond van de jachthaven

 

wifizone