Chalet 207

Chalet 207 - € 127.500,- kosten koper

Luxe chalet met tuinhuis (beide Canexel), mooi gelegen met uitzicht op het water en met uitzicht op de speel– en zonneweide, en op goed onderhouden Maaspark De Lithse Ham.

U kunt genieten van vrij uitzicht over het water. Chalet voorzien is van airco.

U betreedt het chalet via de hal waarna u via de keuken in de woonkamer terecht komt.
De eetkamer/eettafel is apart van de keuken, maar biedt voldoende ruimte en geeft een prachtig uitzicht over de speel– en zonneweide. De woonkamer is erg ruim en over de lengte van het chalet, met een prachtige lichtinval en adembenemend uitzicht over de Maas. Daarnaast beschikt u buiten over een veranda met verhoogd terras, waardoor u in de
zomermaanden heerlijk kunt genieten van de lange avonden. Door middel van een coniferenheg tussen u en uw toekomstige buren heeft u voldoende privacy.

Het chalet beschikt over een hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak. toilet. In de keuken bevindt zich nog een inbouw opbergkast waarin ook de wasmachine is weggewerkt.
Het chalet beschikt over één slaapkamer met ruimte voor een tweepersoonsbed en voldoende opbergmogelijkheden. De 2e slaapkamer is in 2015 bij de woonkamer gevoegd.
Extra slaapmogelijkheid kan gecreëerd worden in de aanbouw/het tuinhuis.
Compleet afgewerkte betegelde badkamer met douchecabine, badkamermeubel. Separaat toilet.

Het kavel beschikt over één eigen parkeergelegenheid, waar u één auto kunt parkeren. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het chalet, en middels een poort kunt u via de achterkant op uw kavel en bij het chalet komen.

Het betreft hier een koopkavel van 246 m², waarvoor u jaarlijks parkbijdrage verschuldigd bent.

 

Voor een sfeer- en foto-impressie van dit object, klik hier.

Voor de verkoopflyer van dit object, klik hier.

Meer afbeeldingen