Chalet 13

Chalet 13 - € 139.500,- kosten koper

Luxe chalet gelegen op eigen grond (282m²), met eigen parkeerplaats, en met uitzicht op de jachthaven en de rivier de Maas.

Bijzonderheden van dit chalet:
Bouwjaar: 2009. Woonoppervlakte: 58,5m² (9x6.5m). Zeer onderhoudsarm: Canexel Almond (kunststof) en kunststof kozijnen. Zeer goed geïsoleerd en voorzien van een CV-installatie. Aircon-ditioning, die zowel koelt als verwarmt. Elektrische zonwering met doorkijk.

Ruime en lichte woonkamer met veel raampartijen en uitzicht op de jachthaven en de Maas. Volledig ingericht met o.a. een zithoek met grote salontafel en tv, grote boekenkast, 4-persoons eethoek en grote open keuken. Open keuken met een 4-pits RVS kookplaat, afzuigkap, ingebouwde koel- vriescombinatie, vaatwasser en combi oven/magnetron. Ruim werkblad en zeer veel opbergruimte d.m.v. keukenkastjes. Luxe afgewerkte, volledig betegelde badkamer met ruime douchecabine, vrijstaand wastafelmeubel en design
radiator. Grote slaapkamer met tweepersoonsbed en ruime ingebouwde kledingkast.
Tweede slaapkamer geschikt voor stapelbed en smalle kledingkast. Ruim tuinhuis met overkapping, waarin u diverse spullen kunt stallen. Geen inkijk vanwege klimop en een schutting element. Rondom compleet afgewerkt met composiethout met aan twee zijden een brede uit-loop. Verhoogd betegeld terras met uitzicht op de jachthaven en de Maas.
Het niet-betegelde gedeelte is een gazon met in de hoeken van de tuin perken.


De zichtzijde is voorzien van een bamboe-schutting met doorkijk.
Voor nog meer privacy kan gekozen worden voor een dichte schutting of begroeiing.


Overigens is het ook mogelijk om in het tuinhuis een wasmachine/droger/koelkast/diepvries, etc. te plaatsen. De voorzieningen hiervoor zijn momenteel al aangebracht in het tuinhuis.

Het kavel beschikt over een parkeergelegenheid, geschikt voor één auto.

Het betreft hier een koopkavel, waarvoor u jaarlijks parkbijdrage verschuldigd bent.

 

Voor een sfeer- en foto-impressie van dit object, klik hier.

Voor de verkoopflyer van dit object, klik hier.

Meer afbeeldingen