Camping٠ De Lithse Ham

Camping

Maaspark De Lithse Ham beschikt over ruime campingplaatsen, die variëren van 100m² tot 180m². Onze camping bestaat uit verschillende soorten plaatsen, namelijk de comfort en de luxe plaatsen.

De comfortplaatsen variëren van 100m² tot 140m².

De luxe plaatsen variëren van 160m² tot 180m².

Alle campingplaatsen zijn voorzien van elektra, water en een CAI-aansluiting.

Daarnaast beschikt onze camping ook nog over een evenemententerrein. Het is niet toegestaan hier te overnachten.

Op dit terrein is enkel dagrecreatie mogelijk.

Camping De Lithse Ham beschikt over een buitenbad, voor de heerlijk zomerse dagen. Echter is dit zwembad zelfs voor de mindere dagen erg geschikt, aangezien het buitenbad verwarmd is!

Bij verblijf op onze camping heeft u dagelijks toegang tot dit buitenbad. Bij aankomst ontvangt u hiervoor een toegangspas of polsbandje, waarmee u onbeperkt toegang heeft tot het zwembad.

Wellicht leuk om te weten dat aangrenzend aan het zwembad er diverse terrasmogelijkheden zijn en er ook een zonne- en speelweide is met aangrenzend strandbad.

Dit strandbad is ook vrij toegankelijk voor onze recreanten. Ons strandbad wordt al enkele jaren beloond met De Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Toch fijn om te weten als u van ons strandbad komt genieten!

De camping is gelegen in een prachtige omgeving. In de omgeving zijn diverse bezienswaardigheden te bezoeken en rondom De Lithse Ham vindt u mooie natuurgebieden, waar u heerlijk tot rust kunt komen, of kunt wandelen en/of fietsen.

Deze natuurgebieden lenen zich uitstekend om een van de vele fietsroutes en wandelroutes in de omgeving.

De diverse fiets- en wandelroutes kunt u bij onze receptie verkrijgen.

 

Voor de liefhebber biedt De Lithse Ham ook vismogelijkheden.

U bent zelf verantwoordelijk voor de desbetreffende vergunningen die u hiervoor nodig heeft.

Het is niet mogelijk om bij De Lithse Ham een visvergunning te kopen.

 

 

 

wifizone