Oldtimer Caravan Club

Oldtimer Caravan Club – Rock Around The Jukebox

Het Hemelvaart weekend stond geheel in het teken van de Oldtimer Caravan Club. Maar liefst 21 caravans, auto en/of campers kwamen om een heerlijk weekend met zijn allen te vertoeven op Recreatiecomplex De Lithse Ham. Er werden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder paling roken, maar ook is het gezelschap naar het Autotron is Rosmalen geweest.

Wat was er te doen in Autotron Rosmalen ?

JUKEBOX OPEN AIR OP 12 MEI 2013 IN AUTOTRON ROSMALEN

De tweede zondag van mei kloppen de harten van alle moeders een beetje sneller, maar de harten van de liefhebbers van de Jukebox slaan op Moederdag echt op hol. Autotron Rosmalen is zondag 12 mei 2013 tijdens Jukebox Open Air voor hen 'The Place To Be'.

Het is inmiddels een traditie dat het Autotron van Rosmalen met Moederdag de bloemetjes buiten zet. Op Moederdag, 12 mei aanstaande, vindt daar weer 'Rock Around The Jukebox Open-Air' plaats. Als je nog geen cadeau voor je moeder hebt, is Autotron die dag een aanrader. Verwen je moeder met een dagje uit naar de tijd van haar jeugd.

Jukeboxen en hebbedingetjes
Op Rock Around The Jukebox Open-Air draait het om de jukeboxen. U hoort die dag de onmiskenbare klanken uit de jaren '50, '60 en '70 uit deze nostalgische platenspelers galmen. Op het gigantische evenemententerrein van het Autotron kunt u die dag genieten van tientallen jukeboxen. De ene nog mooier en groter dan de andere.

Maar er is op Rock Around The Jukebox Open-Air meer te zien en te beleven. Rondom het evenemententerrein zijn er weer honderden kraampjes met hebbedingetjes die symbool stonden voor luxe en vooruitgang in de tweede helft van de vorige eeuw. Of u nu op zoek bent naar een buizenradio of een kroonluchter, een koffiemolen of een kruidenrekje uit grootmoeders tijd. Het is die dag allemaal voor een schappelijke prijs te koop.

Petticoats en vetkuiven
Jukebox Open Air is meer dan kijken en kopen. Rondom, maar vooral op de dansvloer waant iedereen zich weer even in het begin van de tweede helft van de vorige eeuw. Natuurlijk is er ook weer live muziek. Speciaal voor jou en je moeder staan op Moederdag, The Rocking Navigators, Mess Around en Ad Swart – de Nederlandse Roy Orbison op het podium.

Kortom: het gezelschap heeft het erg naar hun zin gehad. Door de organisatoren zijn wij nog gecomplimenteerd voor de service en gezelligheid. Wij hopen het gezelschap binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een leuk evenement op ons terrein. 

Wij vonden het in ieder geval erg gezellig om de Oldtimer Caravan Club te mogen verwelkomen!