Chalet 25

Chalet 25 - € 129.500,- kosten koper

Rustig gelegen gemeubileerd chalet (80m²) gelegen op eigen grond (309m²) met tuin op het zuidwesten inclusief houten schuur (10m²) met gereedschap, elektra en tuingereedschap. De tuin omvat bordes en overdekt vlonderterras inclusief luifel, parasol en tuinstel.

De woonkamer en eetkamer zijn voorzien van verlichting en inbouwspots, een linoleum vloer, kloosterramen en horren met openslaande deuren, zonwering en een schuifpui. Verder heeft de woonkamer een televisie, dvd speler en een muziekinstallatie.

De openkeuken is van alle gemakken voorzien, inclusief aparte vriezer, gasstel, koelkast, magnetron, oven en inventaris.

Het chalet beschikt over 3 slaapkamers met 1 tweepersoonsbed, 3 eenpersoonsbedden, voorzien van hang-leg kasten, horren, kleerkasten, ramen en schuifwandkasten.

De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een douchecabine, toilet, wasmachine + aansluiting, wastafel en een raam

 

Bijzonderheden van het chalet:
- 2013 geheel gerenoveerd
- Exterieur: Canexel en kunststof kozijnen
- CV-installatie en Airco

Het kavel beschikt over een eigen parkeerplaats, geschikt voor één auto. Het betreft hier een chalet op koopgrond van 309m², waarvoor u jaarlijks parkkosten verschuldigd bent.

 

Voor een sfeer- en foto-impressie van dit object, klik hier.

Voor de verkoopflyer van dit object, klik hier.

Meer afbeeldingen