Chalet 244

Chalet 244- € 65.000,- kosten koper

Dit mooie en keurig afgewerkt chalet (9.25 x 3.80 = 35.15 m²), met serre (6.10 x 3.10 = 18.91 m²) staat aan de rand van de zonne– en speelweide, rustig gelegen, maar toch in de buurt van alle faciliteiten.

De woonkamer is gezellig ingericht en heeft een mooie lichtinval. De veranda biedt tal van mogelijkheden als extra ruimte, maar ook als heerlijke uitvalsbasis in de lange zomeravonden. Overigens kan er ook nog in de tuin een terras gecreëerd worden.

De keuken is compleet ingericht en voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers en biedt daardoor voldoende ruimte aan 4 personen.

Een slaapkamer biedt ruimte voor een 2-persoonsbed en voldoende opbergmogelijkheden. De tweede slaapkamer biedt ruimte voor twee eenpersoonsbedden met een kast.

De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en een toilet.

Het chalet is voorzien van een airco. Het chalet wordt verkocht inclusief meubilair, maar exclusief persoonlijke spullen.

Aangrenzend aan het chalet is een tuinhuis geplaatst, waar u eventueel uw fietsen kunt stallen of extra opbergruimte kunt creëren. De tuin biedt prima terrasmogelijkheden, waar u kunt genieten van de lange zomeravonden.

Het kavel beschikt over een parkeerplaats, geschikt voor één auto.

Het betreft hier een chalet op koopgrond van 172 m², waarvoor u jaarlijks parkkosten verschuldigd bent.

 

Voor een sfeer- en foto-impressie van dit object, klik hier.

Voor de verkoopflyer van dit object, klik hier.

Meer afbeeldingen