Chalet 242

Chalet 242- € 120.000,- kosten koper

Prachtig afgewerkt en uitgerust chalet (78 m²) met uitzicht op het water, rustig gelegen, maar toch in de buurt van alle faciliteiten.

Dit chalet biedt ruimte aan maximaal 4 personen, met voldoende opbergruimte.

Het chalet beschikt over 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een kastenwand. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden en een kastenwand. Ideaal chalet voor in totaal 4 personen, ruime tweede slaapkamer om uw familie, vrienden of gasten te ontvangen.

De woonkamer is ruim en gezellig opgesteld en heeft een mooie lichtinval.

U heeft meerdere mogelijkheden qua eettafel. Het chalet biedt ruimte voor een eettafel met 4 stoelen, maar u kunt u maaltijd ook nuttigen aan de zeer gezellige bar. Dit maakt het koken en het eten een gezellige belevenis. De keuken is verder ook voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel. Separaat toilet.

 Het chalet beschikt over een airco.

Het chalet wordt verkocht inclusief meubilair, maar exclusief persoonlijke spullen.

De tuin biedt u alle luxe, heerlijke ligbedden, twee terrasmogelijkheden (waarvan één overdekt), een groot en praktisch tuinhuis voor het opbergen van al uw spullen en prachtig uitzicht over het water en de Maas. Vanuit uw ligbed kunt u heerlijk wegturen naar o.a. Heerewaarden.

Het kavel beschikt over een parkeerplaats, geschikt voor één auto.

 Het betreft hier een chalet op koopgrond van 292 m², waarvoor u jaarlijks parkkosten verschuldigd bent.


Voor een sfeer- en foto-impressie van dit object, klik hier.

Voor de verkoopflyer van dit object, klik hier.

Meer afbeeldingen