Brasserie de Lithse Horizon en Stamineeke Hét HavenCafé

Horeca

Maaspark De Lithse Ham beschikt over diverse horecagelegenheden.

 

Brasserie de Lithse Horizon

Brasserie de Lithse Horizon is in een geheel nieuw jasje gestoken en klaar voor het zomerseizoen!

Niet alleen is de horeca van exploitant veranderd, maar heeft de horeca en de keuken ook een gehele metamorfose ondergaan. Dit alles om u als gast en/of recreant van De Lithse Ham een heerlijk dagje uit te kunnen bezorgen.

Brasserie de Lithse Horizon is gelegen op Recreatiepark De Lithse Ham, een van de mooiste plekjes aan de Maas. Brasserie de Lithse Horizon heeft een zonnig terras met geweldig uitzicht op de grote jachthaven met maar liefst 500 ligplaatsen. Verder is er een mogelijkheid om een heerlijk middagje op het privéstrand te vertoeven van De Lithse Ham, om daarna vervolgens heerlijk een hapje of drankje te doen op het terras van Brasserie de Lithse Horizon te doen. 

Brasserie de Lithse Horizon streeft er dit seizoen na om u een geweldig vakantiegevoel te geven, waarvoor u niet naar het buitenland hoeft, maar gewoon in Lith kunt vertoeven.


Stamineeke Hét HavenCafé

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Jhon en Hans. Wij hebben onze voetsporen in de horeca dan ook al menig jaar verdiend, in diverse  zaken hebben wij ervaring op gedaan, o.a. de laatste zaak die wij zelf 14 jaar hebben  gerund. Deze zaak Het Stamineeke hebben wij in 2007 verkocht en zijn toch na een paar   jaren weer op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze zijn we dus in 2012  in de vorm van Hét Havencafé tegen gekomen.

Jhon en Hans heten u van harte welkom in Stamineeke Hét HavenCafé!

Dus aan een gastvrije en gemoedelijke sfeer zal het op Maaspark De Lithse Ham niet ontbreken…maar wat had u anders verwacht in hartje Brabant……!!!

Meer afbeeldingen